Μας ελάτε σε επαφή με
William Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13588430486

WhatsApp : +8613588430486

Zhechem στην έκθεση καντονίου

November 3, 2021

Η 130ες εισαγωγή και η εξαγωγή της Κίνας που ο δίκαιος (έκθεση καντονίου) μεγάλος προϊόντων που ανοίγει στις 15 Οκτωβρίου, όπως ένα «βαρόμετρο» και «το βαρόμετρο» του εξωτερικού εμπορίου της Κίνας, η έκθεση καντονίου επηρεάζονται από την επιδημική αποκατάσταση off-$l*line για πρώτη φορά μετά από τρεις διαδοχικούς όρους στο σύννεφο, είναι εφαρμόζουν επίσης τη σε απευθείας σύνδεση έκθεση ολοκλήρωσης για πρώτη φορά ένα νέο μοντέλο. Η έκθεση καντονίου οδηγήθηκε από το βάλτο WANG, τον αναπληρωτή γραμματέα της Επιτροπής κόμματος και του γενικού διευθυντή της επιχείρησης, και Huang Yingbo, αναπληρωτής γενικός διευθυντής, με τη συμμετοχή περισσότερων από 20 πωλητών. Η επιχείρησή μας έχει δύο θαλάμους, που επιδεικνύουν συνολικά περισσότερα από 100 είδη προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών χημικών ουσιών, των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, των φαρμακευτικών προετοιμασιών, των ιατρικών εφοδίων, κ.λπ.

Την πρώτη ημέρα, Zhang Yong, μέλος της Επιτροπής κόμματος και του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της ομάδας, επιθεώρησε το θάλαμο της έκθεσης καντονίου πτώσης της επιχείρησής μας για να μάθει για τα ιατρικά αναλώσιμα, τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, τα αντιδραστήρια ανίχνευσης φαρμάκων, τα διοικητικά προϊόντα υγείας, κ.λπ. Ο κ. Zhang βεβαίωσε προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την επιχείρησή μας στην αναβάθμιση προϊόντων και τη λειτουργική καινοτομία. Μεταξύ τους, η λειτουργία ανίχνευσης φαρμάκων είναι απλή, γρήγορη απάντηση, μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα σε λίγα λεπτά, γιατί τα σφαιρικά δημοφιλή νέα φάρμακα έχουν επίσης την αντίστοιχες πιό πρόσφατες έρευνα και τις μελέτες ανάπτυξης και τα προϊόντα Οι μετρητές γλυκόζης αίματος και άλλα διοικητικά προϊόντα υγείας γίνονται καταλληλότεροι και φορητοί με τους The Times, διευκολύνοντας τους ανθρώπους να καταλάβουν τις συνθήκες υγιεινής τους.

Προκειμένου να αξιοποιηθεί πλήρως τις σε απευθείας σύνδεση και σε μη απευθείας σύνδεση πλατφόρμες της έκθεσης καντονίου, η επιχείρηση επέλεξε τα προϊόντα κατάλληλα και για τη σε απευθείας σύνδεση και σε μη απευθείας σύνδεση έκθεση να προαγάγει βάσει της εμμονής στην κύρια επιχείρηση, μεταξύ της οποίας ουσία συντήρησης κρανίων, κραγιόν αβοκάντο, μετρητής γλυκόζης αίματος ως χαρακτηρισμένα προϊόντα. Με τρεις συνόδους της ζωντανής εμπειρίας έκθεσης, ο πωλητής μας είναι ειδικευμένος «σε ζωντανό με τα αγαθά». Περισσότερες από 30 ζωντανές ραδιοφωνικές μεταδόσεις τακτοποιήθηκαν on-line, και οι συμμετέχοντες κανονίστηκαν επίσης για να μεταδώσουν ραδιοφωνικά ταυτόχρονα στους σε μη απευθείας σύνδεση θαλάμους χρησιμοποιώντας τη σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμα της έκθεσης, Douyin και Facebook καντονίου για να επιδείξουν πλήρως την επιχείρηση και την εικόνα εμπορικών σημάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Zhechem στην έκθεση καντονίου  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Zhechem στην έκθεση καντονίου  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Zhechem στην έκθεση καντονίου  2