Μας ελάτε σε επαφή με
William Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13588430486

WhatsApp : +8613588430486

Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation

Όραμα εταιριών: Μια επιδρούσα εταιρία για να φέρει την καινοτομία στη βιομηχανία υγείας της Κίνας

Ηθική πυρήνων: Ακεραιότητα, αυθεντική, αξιοπιστία

Αποστολή: Πλούτος για την κοινωνία, τιμές για τους πελάτες, κέρδη για το προσωπικό

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες Zhechem Αριθμός Υπαλλήλων 200~300
Ετήσιες πωλήσεις 450 million-500 million Ιδρύθηκε Έτος 1980
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

Η χημική Co. εισαγωγών και εξαγωγής Zhejiang, ΕΠΕ (zhejiang), στο παρελθόν γνωστός ως zhejiang κλάδος της εθνικής χημικής εταιρίας εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας, καθιερώθηκε το Δεκέμβριο του 1980. Το 1988, μεταφέρθηκε από την εταιρία Sinochem για να είναι υπεύθυνος για το επαρχιακό τμήμα Zhejiang εμπορίου και μετονομάστηκε χημική επιχείρηση τις εισαγωγές και την εξαγωγή Zhejiang. Το 2003, η επιχείρηση άλλαξε το όνομά της στη χημική Co. εισαγωγών και εξαγωγής Zhejiang, ΕΠΕ μετά από τη μεταρρύθμιση του συστήματος εταιρικής συμμετοχής δημόσια επιχείρησης.

Το 2008, ενσωματώθηκε στην ομάδα διεθνούς εμπορίου Zhejiang (μια από τις τοπ 500 επιχειρήσεις στην Κίνα) και έγινε το μέλος πυρήνων του τομέα της επιχειρησιακής κυκλοφορίας της ομάδας. Το καταχωρημένο κεφάλαιο της επιχείρησης είναι 72,5 εκατομμύρια yuan, της οποίας 38% είναι κύρια από το κράτος και 62% είναι κύρια από τους υπαλλήλους.
Υπάρχουν 195 υπάλληλοι στην επιχείρηση, περισσότερο από 79% της οποίας έχει το πτυχίο πανεπιστημίου, 36% του οποίου είναι απόφοιτοι φοιτητές, και περισσότερο από 90% των πωλητών έχουν το φαρμακευτικό και χημικό υπόβαθρο. Η επιχείρηση συμμετέχει κυρίως στο εμπόριο εισαγωγών και εξαγωγής των φαρμακευτικών πρώτων υλών και των μεσαζόντων, των χρωστικών ουσιών, των φυτοφαρμάκων, των βασικών χημικών ουσιών, των λεπτών χημικών ουσιών, των πρόσθετων ουσιών τροφίμων και τροφών, των φαρμακευτικών προετοιμασιών και άλλων προϊόντων. Η επιχείρηση έχει καθιερώσει τις στενές οικονομικές και εμπορικές σχέσεις με περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η επιχείρηση έχει την εν πλήρη κυριότητα Co. διεθνούς εμπορίου Ruike θυγατρικών, το ΕΠΕ, τη χημική Co. Zhejiang Ruikai, το ΕΠΕ, την εισαγωγή Zhejiang Fukai και τη Co. εξαγωγής, ΕΠΕ, κοινή αποθεμάτων Co. ομάδας επιχειρηματικού Zhejiang Aotokang φαρμακευτική, ΕΠΕ.
Τα τελευταία χρόνια, ειδικά από την καθιέρωση της νέας ομάδας το 2019, η επιχείρηση έχει εμμείνει στην ανάπτυξη που οδηγούνται από το κτήριο κομμάτων, που ενεργοποιείται από τη μεταρρύθμιση, και τη βελτιωμένη αποδοτικότητα από τη διαχείριση. Η επιχείρηση έχει παρουσιάσει σταθερή ανοδική ορμή της ανάπτυξης. Το 2020, η επιχείρηση επέτυχε το εισόδημα του yuan, συνολικού κέρδους 3,337 δισεκατομμυρίων της yuan, συνολικών εισαγωγής 56,12 εκατομμυρίων και της εξαγωγής 450 εκατομμύριο δολαρίων.

Το 2019, η επιχείρηση εκτιμήθηκε ως Συμβούλιο της Κίνας για την προώθηση επιχείρησης πιστοποίησης διεθνούς εμπορίου (CCPIT) της συνιστώμενης, top 100 διεθνείς φαρμακευτικές επιχειρήσεις -- ένας υψηλής ποιότητας προμηθευτής και ένας συνεργάτης στη διεθνή αγορά Το 2020, το επαρχιακό τμήμα Zhejiang εμπορίου και άλλες μονάδες που εκτιμώνται ως επιδημική πρόληψη της επαρχίας και τα ιατρικά υλικά εισάγουν τη σημαντική επιχείρηση συμβολής, επαρχιακό φορολογικό γραφείο Zhejiang που προσδιορίζεται ως επιχειρήσεις φορολογικής επιστροφής εξαγωγής.

Ιστορία

η δεκαετία του '80   Η εθνική χημική εταιρία εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας zhejiang διακλαδίζεται, κάτω από την παρούσα ομάδα Sinochem

 

1982s   Η επίσημη εφαρμογή της βιομηχανικής και εμπορικής εγγραφής στις 10 Σεπτεμβρίου

 

1988s    Χωρισμένος από την εταιρία sinochem το επαρχιακό τμήμα zhejiang εμπορίου, που μετονομάζεται από zhejiang χημική επιχείρηση τις εισαγωγές και την εξαγωγή.

 

2008s     Έχει ενσωματωθεί στην ομάδα διεθνούς εμπορίου Zhejiang και γίνεται επιχείρηση μελών πυρήνων του τομέα της επιχειρησιακής κυκλοφορίας της ομάδας

Υπηρεσία

Ρυθμιστικές εγγραφή και έγκριση

 

Κάτω από την ηγεσία των εμπειρογνωμόνων με πολλά έτη εμπειρίας στη διαχείριση εγγραφής, το τεχνικό κέντρο αποτελείται από διάφορους ανώτερους γραμματείς με την πλούσια εμπειρία στην εγγραφή. Το χημικό RA Zhejiang εξοικειώνεται με τους εσωτερικούς και διεθνείς κανονισμούς εγγραφής και οι οδηγίες, μπορούν να αναπτύξουν μια εφικτή στρατηγική εγγραφής για σας, και την εργασία πολύ με τις διάφορες ρυθμιστικές αρχές στα τεχνικά και ρυθμιστικά ζητήματα.

 

Ξένη εγγραφή φαρμάκων (Ευρώπη, ΗΠΑ, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Παναμάς, κ.λπ.)
• Ενεργημένος ως σύνδεσμος αρμόδιες για την υγεία αρχή στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Χιλή, τη Κόστα Ρίκα και τον Παναμά
• Αξιολόγηση του εφικτού της εσωτερικής εγγραφής
• Αξιολόγηση του εφικτού και σχέδιο εγγραφής για την εγγραφή φαρμάκων
• Συντάξτε το αρχείο DMF για το API
• Συντάξτε τα αρχεία CTD για τα φαρμακευτικά προϊόντα

 

 Εγγραφή φαρμάκων στην Κίνα
• Χρησιμευμένος ως ο ανώτερος υπάλληλος συνδέσμου της εθνικής ιατρικής διοίκησης προϊόντων
• Αξιολόγηση του εφικτού της εσωτερικής εγγραφής
• Η αναθεώρηση και παρέχει τις οδηγίες για να βελτιώσει περαιτέρω τα έγγραφα εγγραφής
• Καταρτίστε (συμπεριλαμβανομένης της μετάφρασης) και υποβάλτε τα έγγραφα εγγραφής
• Ποιοτικά πρότυπα αναθεώρησης
• Καταδίωξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής

 

 

Λογιστικός έλεγχος και κατάρτιση τρίτου

 

Πεδίο υπηρεσιών
• Λογιστικοί έλεγχοι προμηθευτών τρίτου
• Προετοιμάστε και υποστηρίξτε τους λογιστικούς ελέγχους FDA/NMPA (συμπεριλαμβανομένων των πλαστών επιθεωρήσεων)
• Λογιστικός έλεγχος της κκπ

 

Λογιστικός έλεγχος προσόντων προμηθευτών
• Παρέχετε τους λογιστικούς ελέγχους προσόντων προμηθευτών στις διαφορετικές περιοχές βασισμένες στις ανώτερες και επαγγελματικές ομάδες λογιστικού ελέγχου.
• Λογιστικός έλεγχος συστημάτων βασισμένος στο διοικητικό επίπεδο επιχείρησης.

 

Επαγγελματική και πεπειραμένη ομάδα λογιστικού ελέγχου
• Οι ελεγκτές έχουν περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας διαχείρισης και λογιστικού ελέγχου στη φαρμακευτική και χημική βιομηχανία.
• Τα υπόβαθρα των ελεγκτών καλύπτουν ποικίλους τομείς.
• Οι ελεγκτές δεν περιορίζονται στην εύρεση της διαδικασίας και των στερεότυπων προβλημάτων, αλλά είναι επίσης καλοί να σκάψουν έξω τα συστημικά προβλήματα και τους βαθιούς κρυμμένους κινδύνους.
• Γνωστός με τις απαιτήσεις ποιοτικής διαχείρισης βιομηχανίας, όπως η κκπ.

 

 

Εξεταστικές υπηρεσίες

 

Παρέχουμε τις αναλυτικές εξεταστικές υπηρεσίες για τη φαρμακευτική και χημική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένου του ποιοτικού ελέγχου ασφάλειας, ανάλυση σύνθεσης, δοκιμή δειγμάτων, κ.λπ.
Μπορούμε να παρέχουμε τις ανεξάρτητες, απαντητικές και οικονομικώς αποδοτικές εξεταστικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το χρόνο στην αγορά, να μειώσετε τον κίνδυνο και να αυξήσετε τη τιμή εμπορίου. Υπάρχουν δωδεκάδες
Για να παρέχουν την ποιότητα και τις κατάλληλες τοπικές υπηρεσίες.

 

 

Υπηρεσίες έρευνας και προσαρμογής

 

Η χημική ουσία Zhejiang μπορεί να παρέχει τη φαρμακευτική χημική έρευνα και την ανάπτυξη διαδρομών, τη βελτιστοποίηση διαδρομών διαδικασίας και άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, κυρίως δεσμευμένες στα υψηλά τεχνικά εμπόδια, τους δύσκολους, υθηλής προστιθέμενης αξίας οργανικούς μεσάζοντες και τη φαρμακευτική ανάπτυξη διαδικασίας API, τη βελτιστοποίηση και την ποιοτική έρευνα ακαθαρσιών. Η χημική ουσία Zhejiang έχει μια ομάδα των πεπειραμένων εμπειρογνωμόνων, δεσμευμένη στην επίλυση των προβλημάτων στη διαδικασία σύνθεσης, για να παρέχει τη τεχνική υποστήριξη για σας.
Είμαστε από καιρό δεσμευμένοι στην παροχή των προσαρμοσμένων οργανικών υπηρεσιών σύνθεσης χημείας για σημαντικά φαρμακευτικά επιχειρήσεις και όργανα επιστημονικής έρευνας. Στοχεύει κυρίως στα οργανικά συνθετικά προϊόντα στους τομείς της ιατρικής, της χημικής βιομηχανίας και άλλων τομέων, παρέχει τις νέες μοριακές χημικές υπηρεσίες σύνθεσης για αυτά τα όργανα, λύνει τα οργανικά προβλήματα σύνθεσης που αντιμετωπίζονται από αυτά τα όργανα στην ανάπτυξη των νέων μονομερών, των νέων μορίων και των νέων υλικών, επιταχύνει την πρόοδο της έρευνας και της ανάπτυξης, σώζει τα ερευνητικά κεφάλαια και μειώνει τον ερευνητικό χρόνο στη σύνθετη σύνθεση.

Η ομάδα μας

Υπάρχουν 195 υπάλληλοι στην επιχείρηση, περισσότερο από 79% έχουν το πτυχίο πανεπιστημίου, μεταξύ του οποίου 36% είναι λαμβάνοντες μεταπτυχιακή εκπαίδευση, και περισσότερο από 90% των πωλητών έχουν το ιατρικό και χημικό υπόβαθρο.

 

Κίνα Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Zhejiang Chemicals Import and Export Corporation Εταιρικό Προφίλ 3